• وبلاگ : نقد و بررسي مسيحيت
  • يادداشت : نقد مسيحيت شماره 3
  • نظرات : 6 خصوصي ، 78 عمومي
  • چراغ جادو

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + davood 

    جواب 1:ب- انتشار سريع مسيحيت- انتشار سريع مسيحيت تا حدود زيادي بعلت اطاعت مسيحيان از دستور مسيح بود که فرمود به تمام عالم بروند و مژده نجات را به تمام مردم برسانند. شاگردان مسيح با استفاده از شاهراههاي معروف رومي و از طريق راههاي دريائي و راههاي تجارتي به تمام نقاط امپراطوري رم و به اقصي نقاط جهان آنروز مسافرت کردند. اين راه‌ها بقدري امن و راحت بودند که ماموران قيصر و سايرين بآساني مي‌توانستند به دورترين نقاط اروپا مثل انگلستان و همچنين در مشرق زمين به ايران و هندوستان مسافرت نمايند. مسيحيت در همان ابتداء توسط يکي از مامورين عاليرتبه دولتي به کشور حبشه وارد شد.

    در غالب اين نقاط حتي تا امروز هم عده‌اي مسيحي وجود دارد. مسيحيت بقدري با سرعت پيشرفت کرد که ترتوليان (يکي از مبشرين معروف که در سال 160 ميلادي متولد گرديد) مي‌گويد: "مسيحيان، تمام دنيا را پر کرده‌اند و تعداد بت پرستان خيلي کم شده است." صادرات بخور از عربستان که براي سوزاندن در معابد بت پرستان مورد استفاده قرار مي‌گرفت خيلي کم شد، زيرا تعداد مصرف کنندگان کاهش يافته بود. وقتي تعداد مسيحيان در امپراطوري روم زياد شد، دولت سعي کرد با جفا و شکنجه آنها را نابود سازد. عده زيادي تبعيد شدند و عده‌اي را در ميدانهاي ورزش جلوي شيران گرسنه انداختند و عده‌اي را بجاي مشعل سوزانيدند. با وجود اين، تعداد مسيحيان رو به فزوني مي‌رفت و مثل اين بود که خون شهيدان مسيح باعث مي‌گرديد که درخت مسيحيت بارورتر گردد. بعد از سه قرن مسيحيت توانست دشمني امپراطوري روم را به دوستي مبدل نمايد و در سال 313 ميلادي قسطنطين امپراطور روم آزادي مذهب را اعلام نمود و خودش هم مسيحي شد.

    در اروپا چندين کشور از جمله انگلستان، آلمان و ممالک اسکانديناوي از بت‌پرستي دست کشيدند و مسيحيت را پذيرفتند. علاقمندان مي‌توانند براي کسب اطلاعات بيشتر در مورد انتشار مسيحيت به کتب تاريخي مراجعه فرمايند. طرز ورود مسيحيت به کشور پهناور چين چندان روشن نيست ولي کتيبه‌هائي کشف گرديده که حاکي از نفوذ مسيحيت در آن سرزمين مي‌باشد. در مورد انتشار سريع مسيحيت در نقاط مختلف جهان شواهد فراواني وجود دارد که از آنجمله است کتيبه‌ها و کتب تاريخي و ساختمانهاي عظيم و کليسائي و بيمارستانها و دانشگاههاي متعدد که همه حاکي از توسعه مسيحيت در نقاط مختلف جهان مي‌باشد. با توجه به مراتب فوق کاملاً روشن مي‌گردد که مسيحيت منحصر به کشورهاي غربي نيست بلکه به تمام جهانيان تعلق دارد.